А ти изигра ли куеста в Докторската градина?

А ти изигра ли куеста в Докторската градина?

Да се похвалим – участвахме на Vintage Garden Party & Bazaar! Датата беше 23 Юни, а мястото – Докторската градина в София!

Както вероятно знаете, Hour Escape е част от Spectrooms – групата с най-разнообразни ескейп изживявания в София! Та, заедно с останалите страхотни колеги решихме да организираме кратък , но забавен куест, с които да пораздвижим гостите на базара. Оказа се, че раздвижихме и себе си – докато сме разговаряли с отборите, обяснявали сме какво е ескейп стая или просто сме разглеждали базара, изкарахме 9 часа на крак!

Малки и големи, хора и кучета (☺) цяла неделя обикаляха из градинката улисани в разшифроване на кодове, срещаха се с подставени лица, изпълняваха щури мисии!

Разбира се, какво е състезание без награди – 7 отбора спечелиха по една безплатна игра във стаите на Spectrooms! Още снимки, както и видео от тегленето на наградите можете да видите тук.

Искате и вие – чакаме ви на 21 Юли в Докторската градинка – ще е Spectrooms шарено! :) А ако предпочитате да се позабавлявате с приятели на хладно - запазете си игра в Клопката на Hour Escape!