Първата ЕСКЕЙП СТАЯ ЗА КУЧЕТА

Първата ЕСКЕЙП СТАЯ ЗА КУЧЕТА

За всичките пет години, от които съществува Ескейп стаята ни, сме ставали свидетели на какво ли не и сме отговаряли на най-различни въпроси - странни и не толкова.

Но един от най-честите въпроси е "Стаята може ли да се изиграе от един човек?". Естествено, отговорът досега винаги е бил НЕ! За всички, които вече са се забавлявали в Ескейп стая е ясно защо.

А за тези, които все още не са играли бихме казали, че това е преживяване, което трябва да се сподели. Не само защото в стаята има много отборни загадки, които не можеш да решиш сам, но и заради различната енергия на играта, когато тя е споделена.

Но кой да повярва, че ще настанат дни, в които няма да можем да излизаме и да се събираме с приятели?

Кой дори си е помислял, че ще дойде време, в което само на кучетата ще им е разрешено да излизат? Вероятно никой!

Ние също не сме си представяли подобен сценарий, но бързо се настроихме към него и първата Ескейп стая за КУЧЕТА е готова! Даже първите две - "Бягство от КУЧКАРНИКА" и "Игра на КОКАЛИ"!

Сега вече, когато ни попитат "Стаята може ли да се изиграе от един?", отговорът е "ДА, може! Даже задължително се играе само от един!" :)

А защо само от един? Ами не сме убедени, че ако пуснем повече кучета заедно, те ще се разберат кой да вземе кокала-награда на изхода от стаята. А и няколко кучета в отбор означава и няколко стопанина на куп (което е в разрез със забраната на Генерала)!

#ОстаниСиВкъщи

#ЗабраненоЗаКотки