Работят ли Ескейп стаите в момента и как? (видео)

 

В последните дни получихме различни въпроси - работим ли в момента, как работим, има ли ограничения, които да спазваме и тн.

Съгласно последната заповед на Министерството на здравеопазването и т.8 от нея, в момента е позволено организирането и провеждането на събития и тържества от частен характер с присъствие на до 15 души и при осигурени 3 кв.м. на човек. При нас, разбира се, има осигурено такова пространство, освен това, както знаеш, капацитета на Ескейп стаите е много по-малък - отборите могат да бъдат съставени от до 5 души. Така че, накратко отговорът е - да, позволено ни е да работим и да - работим :)

Освен капацитета от 5 души, има и нещо друго, което е даже по-важно - когато идвате да се забавлявате при нас, нямате досег до други клиенти . Това е така, защото работим само с предварително направени резервации, и по този начин при нас сте само ти и твоите приятели.

Друг важен въпрос, е дезинфекцията при нас. На първо място, трябва да знаеш, че преди всяка резервация дезинфекцираме игралните и общите помещения с медицински препарати - почистваме и повърхностите и подовете. Това отнема и повече време от обикновеното - затова те молим и да не подраняваш много за резервацията си - за да не се наложи да изчакате отвън (където вече е студено :) ). На влизане ще те очакват дезинфектанти за ръце, а моите колеги ще бъдат с маски през цялото време, докато комуникират с теб и приятелите ти.

С оглед на всичко това, аз и колегите ми силно вярваме, че Ескейп стаите в момента са едни от най-сигурните и добрите места, където ти и приятелите ти можете да се забавлявате.

Затова, ако се чудите какво да правите и искате да прекарате един интересен и запомнящ се час, свържете се с нас! Очакваме ви!

Можете да резервирате своето забавление тук или на 0888 453 930.