Как да създадем "Екип-мечта"?

Как да създадем "Екип-мечта"?

Какво би могъл да постигне вашият бизнес, ако имахте „Мечтан екип” от служители? Може би ще сте по-продуктивни? Ще имате по-големи печалби? Ще ви се иска да идвате на работа всеки ден?

За много мениджъри е лесно да си представят този сценарий, но е трудно да го постигнат. А в много случаи те дори не биха могли да си представят да постигнат такъв тип работна среда със служителите, които вече имат. Но не е необходимо да уволнявате всички и да започвате отначало, за да построите динамичен и продуктивен екип. Може би просто трябва да намерите време за тийм билдинг.

Тук, в ескейп руум Клопката, вече сме работили със стотици клиенти, които се забавляваха в нашата ескейп стая в центъра на София и бихме искали да споделим малко от това, което научихме, работейки с тях.
Знаехте ли, че „Мечтаните екипи” често имат еднакви характеристики? Те обичат да работят заедно, познават се и разбират мотивацията на всеки от екипа.

А знаете ли, че можете да развиете тези черти и във вашия екип, като го вкарате в escape room?   Динамичните отбори намират начини да оползотворят уменията на всеки в отбора.

Всяко работно място набира различни типове хора - имате екстроверти, работещи рамо до рамо с интроверти, имате креативни хора, работещи с по-aнализиращи, логически типове. Да поставите своя екип да работи заедно, в една игра с обща мисия, е чудесен начин всички да използват уменията и талантите си пълноценно, да се опознаят по-добре, да се сработят и сполотят като екип.

А какво печелите вие?

Добре свързаните отбори са по-продуктивни. Някои изследвания показват, че тези групи служители биха били с 30 процента по-продуктивни и се нуждаят от една трета по-малко време, за да си свършат работата. Това е голяма печалба за и вашата компания. Готови ли сте да пожънете резултатите от фирмения тийм билдинг в ескейп стая? Само запазете игра в escape room Клопката!

Вижте още:
6 причини, поради които да предизвикате себе си в Escape room

Тиймбилдинг и Escape room - една незабравима комбинация