Ескейп стаите ни със „Сертификат за Отличие“ от Trip Advisor

Ескейп стаите ни със „Сертификат за Отличие“ от Trip Advisor

Благодарни сме, че толкова много хора се забавляват и прекарват незабравимо време с приятелите си при нас! :)

Още по-радостни сме, че и гостите ни връщат благодарността си обратно към нас – благодарение на положителната обратна връзка на клиентите ни, през Май получихме Сертификат за Отличие (“Certificate of Excellence”) на TripAdvisor.com – най-големият сайт за намиране на информация, споделяне на съвети и оставяне на отзиви по време на пътуване. По данни на Trip Advisor, Сертификат за Отличие се присъжда само на около 10% от бизнесите в дадена категория, а изискването е последователно получаване на положителна обратна връзка от клиенти през предходната година. Към този момент ескейп стая Hour Escape е с над 280 ревюта, като 85% от тях са с максималните 5 звезди! Зареждащо е да виждаме, че всичките ни усилия имат смисъл и стойност за клиентите ни.

Благодарим на всички наши гости от България и света, които с отзивите си помагат на останалите интернет потребители в избора на ескейп стая. А на нас ни помогат в мисията ни да разпространим ескейп стаите като нов и интересен начин за забавление!

Ако искате и Вие да се забавлявате с приятели, запазете час в Клопката на Hour Escape на 0888 453 930 или www.HourEscape.bg/