Искаш ли да се забавляваш с приятели?

Готов ли си за предизвикателство?

 

 

Вземи ваучерЗапази игра

 

 


Ти си човек, който:

Обича да се забавлява и да прекарва време с приятелите си. Любопитен си, харесваш новите неща и ти доставя удоволствие да се справяш с предизвикателства. Знаеш, че ескейп стаите са популярен начин за забавление, въпреки това вероятно все още не си посещавал такава.

 

Основното ти желание е:

Ескейп стаята, която избереш, да носи на първо място забавление, но също и възможност ти и приятелите ти да "презаредите". В същото време не си сигурен как да се ориентираш сред многото Ескейп стаи, които съществуват в София и да избереш правилното място.


Това, което отличава Hour Escape от другите ескейп стаи са личното отношение, което ще получиш и авторските, разнообразни загадки. Те дават възможност на всички в отбора да се забавляват еднакво и всеки да допринесе за общия успех с това, в което е най-добър. След края на играта пък, с радост ще ти споделим нашите наблюдения за това как сте се справили ти и отборът ти и как следващия път можете да бъдете още по-добри! Защото знаем, че ще искаш да има следващ път. :)

Какво ще преживееш в Ескейп стая "Клопката"?

 

Ти и отборът ти ще влезете за един час в специално проектирано помещение. За да успеете да излезете навреме, ще трябва да играете като отбор, да разрешите всички загадки и да откриете всички скрити предмети. При нас загадките са разнообразни и има по нещо за всеки – ще трябва да сте наблюдателни, миг след това пък ще сте в пълна тъмнина и ще разчитате само на слуха си; ще срещнете закодирани съобщения, ще тествате уменията си за комуникация, както и сръчността си. Може да звучи сложно, но всъщност не са нужни никакви специални знания или предварителна подготовка - просто идвате и се забавлявате!

 

Най-важното:

Събери отбор - трябва да сте от двама до петима.

На разположение имате точно 60 минути.

Елате, за да се забавлявате!

 

 

 

 

Сюжет на "Клопката"

 

Тъмно е, не виждаш нищо...Изведнъж лампата бавно светва и разбираш, че си заложник...Огледай се... Няма врати, няма прозорци, няма измъкване. Погледът ти трескаво обхожда всичко наоколо, търсейки нещо, с което да избягаш. Поглеждаш приятелите си. В техните очи стои същият въпрос - какво да правим?

Тогава го виждате - Сандък. Отваряте го и разбирате, че първата ви задача е пред вас. Започвате. Четеш, мислиш, обсъждаш. Проба...грешка...проба...БУМ! УСПЯВАШ! Първото препятствие е преодоляно! Обзема те чувство на удовлетворение... Ще продължите ли?

От вас зависи как ще завърши историята

.

.

.

Продължавам играта

Цени

38 лв.

 

човек

Отбор от 2-ма

30 лв.

 

човек

Отбор от 3-ма

27 лв.

 

човек

Отбор от 4-ма

25 лв.

 

човек

Отбор от 5-ма

Отзиви за нас

Резервирай

Нашата 110% гаранция за удовлетвореност

Ние сме толкова убедени, че ще се забавляваш истински, че сме готови да дадем следната гаранция - Ако до 30-тата минута ти и приятелите ти решите, че забавлението не си заслужава, ние ще ви върнем парите. И ще ви компенсираме с ваучер за безплатна бира. Нашето разбиране е, че или трябва истински да се забавляваш, или да не плащаш!

 

Брой играчи

Език

Данни за връзка с Вас

Резервирай

Карта

Адрес:
София, ул. Алабин №31
Виж по-голяма карта

Телефон:
0887 431 615

E-mail:
office@hourescape.bg

Работно време:
Всеки ден 10:00 - 22:00
Според резервациите