Ваучер за Escape room – един запомнящ се подарък

Ваучер за Escape room – един запомнящ се подарък

Ваучер за Escape room като подарък?

Може би и на вас съвсем скоро ви предстои да се сблъскате с нелеката задача да изберете подарък. Наясно сте, че той не просто трябва да е добър, а запомнящ се, и специален, и впечатляващ, и...Е, няма перфектен подарък! Но ви гарантираме, че нашата идея ще ви допадне. Защото тя включва всичко изброено до тук. Плюс бонус от нас – много забавление.

     За какъв повод е този подарък?

Няма ограничения при ваучерите за Стаята за загадките! Стига да сте достатъчно креативни, можете да го подарите на всекиго, за всеки повод. Бихте могли да използвате ваучера като подарък за рожден ден, за имен ден, за годишнина, за ергенско парти, покана за среща. А ако сте от онзи тип хора - с разчупено мислене, вряща кръв и креативни идеи, то дори можете да използвате ваучера като част от голямото предложение за брак. Жената до вас ще остане безмълвна.
Ето защо ваучерът за Стая на загадките е подходящ за:    

     Рожден ден или имен ден
Escape room несъмнено ще внесе много емоции, адреналин, смях и забавление у рожденика/именика. Дори и да не е предназначен за самия ден – без съмнение подобно преживяване ще остави траен спомен у него. Да, вярно, ще е само час. Но ще е страхотен. Защото ще е спомен. Един подарък. Един час, споделен с приятели, изпълнен с напрежение, но и с веселие и удоволствие...И една Стая на загадките, която ще ви даде всичко това.

     Годишнина
"Не е ли по-логично да заведа половинката си на ресторант по този повод?" – ще ни попитате вие. „А не я ли водите на ресторант всяка година?“ – ще ви попитаме ние. Има двойки и двойки. Едните са приключенско настроени. Другите – не толкова. Няма значение от кой тип сте вие. Защото рутината понякога е неизбежна, нея просто я има. А един ваучер за Escape room със сигурност ще я разчупи. Ще я строши. И то не само за час. Ще остане споменът от преживяването. Ще остане смехът. Общите усилия и борба да вървите напред заедно. Ще остане общият провал. Или успех. Всъщност дори няма значение дали ще успеете. Ще остане едно запомнящо се ваше лично преживяване. Което твърде вероятно ще да даде тласък на следващото общо начинание. И вероятно посещение на нова Стая на загадките. :)

     Ергенско парти
Мъже, разберете го! Ергенските партита в реалния живот не са като тези по филмите! Никоя жена (или почти никоя) няма да позволи на мъжа си да гледа как разголени момичета танцуват пред него в тази вечер. Затова – спрете да мечтаете! И сменете фокуса. Стаята на загадките е чудесен подарък, защото:
    •    Не е забранена!
    •    Потапя в една друга реалност. Много, много далечна от мисълта за страшния сватбен ден, който предстои...
    •    Носи много смях, забавление, положителни емоции. И оставя спомени!
А няма ли точно от това нужда един мъж? Добра игра, сплотен екип, верни другари, много веселба. И един час по мъжки.

    Е, всичко това може да ви осигури нашият подарък под формата на ваучер за Escape room.
А да подарите ваучер за преживяване не е като да подарите някой ненужен предмет. Вещ, която на вас ви се е сторила идеална, а човечецът ще я прехвърля ту тук, ту там, докато един ден същата тази вещ не се "изгуби".
Преживяванията са част от живота, те са в синхрон с него. Те са движения. И той е движение. Преживяванията са спомени. Те са нещо, което остава. Трайно. Защото носят емоция. Силна емоция. А тя се помни много, много дълго време…


Е, ако желаете да потопите ваш близък в запомнящата се игра, наречена Стая на загадките, свържете се с нас. Но знайте, че ваучерите са за отбор от 2 до 5 души. Което значи, че има много голяма вероятност и самите вие да бъдете потопени в това преживяване. Ако решите, знайте, че се оставяте в сигурни ръце. Ще подготвим подобаващо нещата. А вашият близък ще бъде приятно изненадан със специален свитък.

 Прочети още "Защо хората обичат Стаите на загадките" или Запази час за игра.