Какво е успехът? Удоволствие от работата и признание за нея!

Какво е успехът? Удоволствие от работата и признание за нея!

Напоследък все по-често се повдига въпросът за успеха. Но какво представлява той всъщност? И кога разбирате, че е настъпил? Според нас – от Hour escape – той се равнява на това да изпитвате удоволствие от онова, което вършите, но и да получавате признание за него.

Вярваме в това, защото именно такъв е и нашият опит с Escape room. И искаме да го споделим с вас, защото знаем, че животът е една голяма игра. И колкото по-бързо се ориентирате в нея, толкова по-щастливи ще сте в края й. А няма нищо по-лесно от това да се вслушате в чуждия опит...

В началото се захванахме с Escape room от любопитство. Но вложихме всичко от себе си в създаването на нашата Клопка. Загадките, въпросите, дребните детайли – всичко това сме създали с много усърдие, желание и удоволствие. И резултатите не закъсняха – стотици доволни клиенти, на чиито лица изгряваше усмивка дори и след поражението.

А признанието? То дойде неочаквано за нас. Както винаги става – под формата на телефонно обаждане. Обаждане, което ни развълнува. От рекламната агенция на FOX TV бяха избрали именно нас да промотираме новия сезон на Бягство от затвора.

Така забавлението започна. Служителите от рекламната агенция дойдоха не само за да поставим началото на едно съвместно партньорство, но и за да „организират“ едно сложно бягство от... Клопката. Как мислите – дали им хареса? О, да! Ето така ние – от Hour escapeстанахме част от Бягство от затвора.

Поставихме трансперант с реклама на Бягство от затвора и в продължение на два месеца раздавахме рекламни тениски на нашите участници и направихме десетки снимки пред него. А най-важното беше начинът, по който клиентите ни приеха всичко това. Те се забавляваха. Всичко това беше ново, интересно, емоционално, различно - за нас и за клиентите ни.

Но да се върнем на признанието – благодарни сме, че именно на нас се спряха от FOX TV. Защото за нас е много важно удовлетворението, което получаваме в Hour escape, забавлението, което хората изпитват, когато са при нас, но и признанието за работата ни. Така знаем, че сме на прав път. Така и вие можете да разберете къде се намирате. Дали сте се изгубили, или вървите право към върха.

 

Още снимки може да разгледате в нашата Галерия

Прочети още: Как да създаден "Екип-мечта"?