Искаш ли да организираш рождения ден на детето си бързо и без излишни усилия?

 

Искаш ли да му подариш незабравима емоция, която да сподели с приятелите си?

 

Ако ти си майка на дете на възраст 10-13 години и ти предстои организиране на рождения му ден...

Ако основното ти желание е да намериш интересно забавление, а подготовката на празника да не изисква излишни усилия от твоя страна...

То това, от което се нуждаеш е мястото да е съобразено с възрастта и броя на децата, но също да можеш да разчиташ на него и за организационната част.

Това, което ни отличава е, че двете ни ескейп стаи са специално за деца на 10-13 години. Сюжетите, загадките и атмосферата са съобразени с интересите на децата и така те се забавляват истински. Също, централното ни местоположение помага на всички гости да стигнат до нас бързо и лесно. Но най-хубавото е, че ние ще се погрижим за всичко необходимо за празнуването на рождения ден при нас и по този начин ти спестяваш време. Какво ще се изисква от теб ли? Да донесеш тортата. И децата :) Но обикновено съдействаме и с тортата.

 

Какво е "игра в ескейп стая"?

 

Това е отборна игра на живо от ново поколение. За един час, влизайки в специално проектирано помещение, децата ще се потопят в завладяваща история. Там ще трябва да се справят с поредица от вълнуващи загадки, ще трябвa да откриват скрити предмети и следи, които малко по малко ще разкрият края на историята и ще ги отведат до изхода на Стаята. При нас загадките са разнообразни и интерактивни и има по нещо за всеки. Двете ни ескейп стаи "Клопката" и "Имало едно време" са с различен сюжет, а това, което ги обединява са забавлението и емоцията, която носят – децата ще трябва да са наблюдателни, да разчитат на слуха си, ще разкодират тайни послания, ще тестват уменията си за комуникация, както и своята сръчност. Може да звучи малко сложно, но създадохме предизвикателствата така, че деца на възраст 10-13 години да успеят да се справят и да им е интересно.

 

За да запазиш час за рожден ден, свържи се с нас на 0887 431 615 или office@HourEscape.bg

 

Ескейп Стая за деца "Имало едно време"

 

Описане на Стаята: По време на играта децата ще бъдат магьосници и докато решават загадки в опит да спасят света, ще правят и развалят магии, ще пътуват във времето и много пъти ще кажат "Уау!". Магическа стая с реалистична атмосфера и тематични предизвикателства.

 

 Ескейп Стая "Клопката" - версия за деца 

 

Описание на Стаята: Децата ще влязат в ролята на "заложници" и с решаването на всяка загадка и с откриването на всяка нова улика, ще се приближават все повече към изхода и "свободата". Предизвикателствата са разнообразни и изискват участието на целия отбор. Загадките и атмосферата са съобразени с възрастта на участниците. Най-често децата описват преживяването като "Малко страшно, но много готино!".

Цялата история на двете стаи можеш да прочетеш тук.

 

За да запазиш час за рожден ден, свържи се с нас на 0887 431 615 или office@HourEscape.bg

 

Отзиви

 

Чудесно място и перфектно обслужване! Силно препоръчваме и аз и дъщеря ми, която покани приятели да отпразнуват нейния 10-ти рожден ден там. Няма много стаи, които предлагат тази възможност. Адмирации за домакините! Всички деца прекараха страхотнo!   Валентина Василева

Страхотно място и усмихнати хора. Празнувахме детски рожден ден. Всичко беше супер,децата се забавляваха и... Успяха да се измъкнат от клопката.   Ани Лазарова

Чудесно място! Организирахме рожден ден на дете и всичко беше организирано прекрасно. Персоналът е много любезен и отзивчив. Мястото е приятно. Като резултат - децата бяха ентусиазирани, а родителите доволни. Препоръчвам!!! A4 Творчески колектив

Ния празнува 12 си рожден ден там. Децата бяха доволни. Казаха, че е било интересно и забавно. Аз като родител мога да кажа, че организацията е много добра и момичетата са много коректни. Препоръчвам. Камелия Димитрова

 

Още отзиви от рождени дни на деца на 10-13 години можеш да прочетеш тук. :)

 

А какво пишат самите деца в нашата Книга за гости, можеш да видиш тук.

 

Пакети и цени

 

 ВИП
Рожден ден
Рожден ден
ПЛЮС
ЕСКЕЙП
Рожден ден
Обща продължителност 3.5 часа 2.5 часа 1.5 часа
Всяко дете играе в "Клопката" + "Имало едно време" "Клопката" или "Имало едно време" "Клопката" или "Имало едно време"
Помещение за почерпка  
Музика и настолни игри  
Покана за всяко дете - електронна или хартиен свитък
Минерална вода, чаши, чинии, вилици, салфетки  
Натурален сок  
Обща отборна снимка за спомен
Снимки от ритуала с тортата  
Двама души, които да се грижат за децата по време на целия празник  
Цени
До 12 деца 650 лв 365 лв 290 лв
До 9 деца 540 лв 310 лв 235 лв
До 6 деца 365 лв 220 лв 3 деца - 90 лв
4 деца - 108 лв
5 деца - 125 лв
6 деца - 144 лв

* Ако резервираш пакет за 10-12 деца, но на рождения ден дойдат 7-9, ще заплатиш цената за 7-9 деца.

За да заявиш избран пакет или да получиш още информация, обади ни се на 0887 431 615 или пиши на office@HourEscape.bg

 

Свободни часове и резервации

 

 За да изберем заедно най-подходящите пакет, ден и час, в които детето ти да отпразнува рождения си ден, моля те свържи се с нас на 0887 431 615 /10:00-19:00/ или office@hourescape.bg.

 

Въпроси

 

Само за деца на 10-13 години ли са двете ни ескейп стаи?

Краткият отговор е "Зависи". По-дългият отговор е, че създадохме "Имало едно време" и детската версия на "Клопката" с идеята да са най-въздействащи и интересни на деца на точно тази възраст.

От няколкогодишния ни опит забелязахме, че най-често по-малките деца все още предпочитат по-активни занимания (да се гонят, да танцуват, игри с клоуни), които не изискват толкова внимание и ангажираност от тяхна страна. Също така е възможно реалистичната атмосфера на Стаите да ги стресне и макар да знаят, че всичко е игра, да не успеят да се отпуснат и насладят на преживяването.

Младежите на 14-15 години вече започват да имат по-различни интереси, искат да бъдат възприемани по насериозно и могат да решат, че вече са "големи за подобни занимания".

Децата на 10-13 години са на перфектната възраст - вече могат да комуникират добре с връстниците си, умеят да се фокусират върху една цел. От друга страна все още са деца и могат да се забавляват като такива - непринудено и от сърце. Те осъзнават, че това е игра и въпреки това адреналинът им се покачва и се забавляват страхотно.

Разбира се, по-малки или по-големи братя, сестри и приятели са добри дошли и стига основната възраст в отбора да е 10-13 години, всичко е наред. :)

 

Имаме ли място за родители?

Не. В поканите, които ще изработим за теб, ще има упоменати начален и краен час на празника, така че родителите на другите деца да могат да ги оставят и вземат, когато трябва. Освен, че така нямаш ангажимент към останалите родители, децата се чувстват по-спокойни, когато покрай тях няма 5-10 възрастни. Около нас, обаче, има всякакви заведения, така че, ако решиш, лесно можеш да намериш къде да се почерпите, докато изчаквате деца.

Изключение ще направим за теб - като майка на рожденика можеш да присъстваш на ритуала с тортата - обикновено той е в последните 40 минути от рождения ден.

 

Торта и кетъринг

Пицата е винаги е топла и идва навреме - работим с няколко пицарии, които са близо до нас. Също така имаме и договорка с тях определени съставки (гъби, чушки) да могат да бъдат изключени, според предпочитанията на децата. Обикновено цената на една голяма пица от 10-12 парчета е 23-25 лв.

Алтернативно, силно препоръчваме и сладките и солени изкушения на Вики от сладкарско ателие „Cakebox”. Освен, че всичките им къпкейкове, тарталети и бонбони изглеждат фантастично, те са и адски вкусни.

Изборът на торта също оставяме на теб – повечето ни гости отново се доверяват на Ателие “Cakebox, на първо място заради вкуса и външния вид на тортите, но също заради високото качество на влаганите продукти.

В случай, че решиш да донесеш натурален сок, за 10-12 деца най-често 3 литра са достатъчни.

 

Адрес

Намираме се на ул. Алабин 31 (виж карта). Мястото е в центъра на града, до нас лесно се стига с градски транспорт (трамвай, тролей, метро) и автомобил. Ако решиш да дойдеш с кола, най-близкия паркинг е на 15 метра от нас, на ъгъла на ул.Цар Калоян и ул. Граф Игнатиев (синя зона).

 

Начин за резервация

Предлагаме пакети с различна продължителност и цена. За да обсъдим кой е най-подходящия за теб и детето ти, моля свържи се с нас на 0887 431 615 /10:00-19:00/.

 

Кои сме ние?

Ние сме Вера и Калоян - партньори в работата и в живота (интервю с нас можеш да прочетеш тук). Открихме ескейп стаите като начин за забавление преди около 5 години и малко след това (всъщност не много малко, отне ни 6 месеца, докато построим "Клопката"), знаехме какво искаме да правим - да зареждаме с настроение - и възрастни, и деца. По начало ескейп стаите са забавление за пораснали, но когато ни посещаваха деца виждахме толкова много вълнение и радост в очите им, че решихме да направим и ескейп стая специално за тях. Освен това вярваме в неформалното обучение, а това е перфектното средство - докато "играят", на децата им се налага да си помагат, да се съсредоточават, да комуникират активно помежду си. Неща, които телефоните и плейстейшъните не позволяват.

 

Детето ми няма рожден ден, но все пак искам да го зарадвам с игра при вас. Възможно ли е?

Да, разбира се. Подаръците са най-хубави, когато са неочаквани. :) Достатъчно е да ни се обадиш на 0887 431 615, за да запазиш час за игра.

 

 Цени за единична игра в една от двете ни ескейп стаи

За отбор от 2-ма За отбор от 3-ма За отбор от 4-ма За отбор от 5-ма За отбор от 6-ма
38 лв/човек 30 лв/човек 27 лв/човек 25 лв/човек 24 лв/човек

 

За кого е това, което предлагаме?

 "Имало едно време" и "Клопката" (детската версия) са подходящи за от 2 до 12 деца на възраст 10-13 години, които искат да прекарат един незабравим празник на ръба на истинското и измисленото.

 

За кого НЕ Е?

Забавлението, което организираме не е подходящо в следните случаи:

- Когато всички деца са под 9 годишна възраст.

- Когато искаш да организираш рожден ден за над 12 деца.

- Когато смяташ, че стандартните занимания като игра в детски клуб, игри на компютър или плейстейшън са достатъчни.

- Когато търсиш някой, който докато трае рождения ден, да е бавачка за деца на 4-5 години. Деца на такава възраст са добре дошли при нас докато трае почерпката с тортата.

В случай, че искаш нещо от горните, ще те помолим да се свържеш с други наши колеги, защото просто няма как да ти помогнем.

 

Ако имаш още въпроси или искаш да запазиш час, свържи се с нас на 0887 431 615 или office@HourEscape.bg

 

Благодарим ти!