Отзиви за Ескейп Стая "Клопката"

Много хубава ескейп стая!

Приятелите ми и аз се забавлявахме - загадките бяха страхотни! За персонала - Вера беше много любезна, приятелски настроена и ни даде добри съвети! Продължавайте с добрата работа! Силно препоръчвам!

Мирослав Генчев

 

 

Страхотно изживяване!!

За пръв път посещаваме escape room с моя приятел и Hour Escape се погрижиха да се забавляваме максимално и да запалят интереса ни и занапред за подобни приключения. Стаята беше много интересна, провокираща логическа мисъл и адреналин. Благодаря много на милия и грижовен екип за топлото отношение!

 

 

Забавна ескейп стая!

Наистина забавна ескейп стая с приветлив персонал, което я прави чудесна дори за начинаещи (като мен). Цялостно супер преживяване, което бих препоръчал на всеки!

 

 

Страхотно преживяване!

Много интересни и оригинални загадки! Доста си поблъскахме главите, докато успеем да намерим изхода и с удоволствие препоръчвам стаята :)

 

 

Чудесна стая, собствениците са страхотни!

Интересни загадки, необходима е бърза мисъл, за да се разрешат. Хубава идея, чудесно изпълнение и много приятни емоциии! Препоръчвам на всички любители на такъв тип изживявания :)

 

 

Благодаря ви!

Страхотно изживяваване, непременно трябва да се опита. Час, изпълнен с много емоции. Персоналът също беше чудесен ;-)!

 

Благодаря за усмивките на лицата ни!

Невероятно изживяване с много положителни емоции,които предизвикват креативността и логиката ти! Благодаря на прекрасният екип за топлото посрещане и за усмивките на лицата ни!

 

 Надежда Илиева