Търсачи на съкровища за деца/Въпроси

 

 

Колко време продължава играта?

В зависимост от големината и броя на отборите, както и средната възраст на децата, самата игра продължава 1 - 1,5 часа.

Какво е съкровището?

Сандъче със шоколадови монети, скрито така, че само при решени загадки на всички отбори може да бъде открито.

За колко деца е подходяща играта?

Няма ограничение в броя деца, но ние Ви препоръчваме да са между 6 и 20. В зависимост от броя на децата, ние ще ги разделим на отбори, като във всеки отбор е добре да има не повече от 4 деца. Така всички деца ще са еднакво ангажирани със загадките, няма да си пречат и ще се забавляват. :)

Колко големи трябва да са децата?

Загадките са направени за деца между 9 и 12 годишна възраст. Разбира се, могат да се включат както по-малки, така и по-големи деца, но е хубаво по-голямата част от тях да са в тази възрастова категория. :)

Къде ще се проведе играта?

Ще организираме рождения ден, където пожелаете - у дома, в градината, в заведение или на друго избрано от Вас място. Игрите са преносими и могат да се адаптират към различни места.

В случай, че все още се колебаете къде да направите рождения ден, ние Ви препоръчваме да ангажирате "Вкъщи". Заведението е с хубава градина, на спокойно място и най-важното с чудесна кухня. Персоналът има опит с детски рождени дни (и с нас :)) и не на последно място децата ще са очаровани от храната - хрупкав чипс от пресни картофки, домашна пица, ребърца и домашна лимонада са само малка част от нещата, които могат приготвят специално за тях.

Ако предпочитате да направите празника на друго място, от "Вкъщи" могат да осигурят кетъринг за празника.

Колко струва?

Цената за всяко събитие се определя в зависимост от броя деца, които ще участват.

За въпросите, на които не намерихте отговор тук, можете да се свържете с нас.