Детски рожден ден в Ескейп стая

Детски рожден ден в Ескейп стая

ИСКАШ ЛИ ДА ОРГАНИЗИРАШ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО СИ БЪРЗО И БЕЗ ИЗЛИШНИ УСИЛИЯ?
ИСКАШ ЛИ ДА МУ ПОДАРИШ НЕЗАБРАВИМА ЕМОЦИЯ, КОЯТО ДА СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ?

Ти си майка на дете на възраст между 10 и 13 години и ти предстои организиране на рождения му ден. Търсиш различно и интересно забавление на приемлива  цена. Нуждаеш се от място, съобразено с възрастта, интересите и броя на децата, а организацията на празника да не изисква допълнителни усилия от твоя страна.

Това, което ни отличава са двете стаи с вълнуващи сюжети, адаптираните според възрастта на децата загадки, вниманието, което получават, централното ни местоположение и лесната организация.

 Защо да празнуваме в Стая на загадките?

10 години – една твърде специфична възраст, особено, когато става въпрос за организиране на рождени дни. В този период  - 10 - 13 години - подрастващите не се нито деца, нито са възрастни. От една страна, не биха се зарадвали на рожден ден със сандвичи и безалкохолни, детските клубове вече не са за тях, от друга, не са достатъчно големи, за да се забавляват като възрастни. Ето защо, родители, трябва да измислите нещо оригинално, интересно и забавно. Трябва да съчетаете все още съществуващото желание на детето да преоткрива света с готовността му за забавление. А възможно най-добрата комбинация от двете неща, която ние от Hour Escape можем да ви предложим, е игра в Escape room

Escape room не просто е един нестандартен начин да се отпразнува детски рожден ден, но и ще донесе много положителни емоции, смях и забавление на децата. Приливът на адреналин, който ще изпитат по време на детския рожден ден в Escape room, в комбинация с вълнението от разрешаване на загадките, несъмнено ще доведе до искрено забавление, шумни възгласи, много смях и радостни емоции.

Дотук изброихме няколко причини, поради които си заслужава да се замислите за детски рожден ден в Стая на загадките. Но има и още една основна - организацията. Да организирате детски рожден ден в повечето случаи е свързано с доста усилия. Но да го организирате в при нас не би представлявало никаква трудност за вас – просто трябва да се свържете с екипа на посочените координати и да уточните датата на провеждане.

Повече информация за рождените дни при нас можете да намерите тук.