Детски рожден ден в Escape room

Детски рожден ден в Escape room

10 години – една твърде специфична възраст, особено, когато става въпрос за организиране на рождени дни. В този период  - 10 - 14 години - подрастващите не се нито деца, нито са възрастни. От една страна, не биха се зарадвали на рожден ден със сандвичи и безалкохолни, от друга, не са достатъчно големи, за да се забавляват като възрастни. Ето защо, родители, трябва да измислите нещо оригинално, интересно и забавно. Трябва да съчетаете все още съществуващото желание на детето да преоткрива света с готовността му за забавление. А възможно най-добрата комбинация от двете неща, която ние от Hour Escape можем да ви предложим, е игра в Escape room (какво е escape room - виж тук).


„Защо точно Escape room?“ – може би се питате в този момент. Причините са не една, или две. Стаята на загадките е нещо ново и необичайно. Тя е един усъвършенстван модел на всички компютърни игри, които детето ви до този момент е играло. В Escape room загадките са реални, участниците са истински, а адреналинът е в пъти повече от компютърните игри. Затова вярваме, че Escape room ще привлече интереса на детето ви. Ще възбуди любопитството му. Ще го впечатли. Ще го завладее. И ще му осигури едночасово невероятно изживяване. Всъщност, сигурни сме, играта ще увлече дори и вас.

Стаята на загадките има своята образователна страна. Освен забавление, Escape room предоставя на децата и възможността да мислят логично. Задачите, пред които се изправят изискват анализ и размишление. Това стимулирa тяхната мозъчна активност и развива логиката им.


Escape room е екипна игра. Тя предполага добра комуникация между играчите. Ето защо Стаята на загадките е и чудесно средство за социализиране на децата. Дори нещо повече – тя може да създаде у тях усещане за цялостност и значимост. В нея всяко едно дете осъзнава колко ценна част от отбора е. И независимо от изхода на играта, то ще получи вътрешно удовлетворение от факта, че със своите действия е допринесло за благото на екипа.


Escape room не просто е един нестандартен начин да се отпразнува детски рожден ден, но и ще донесе много положителни емоции, смях и забавление на децата. 10-годишните не са като възрастните. Те успяват да се радват на всяко нещо, приемат провалите лесно, а предизвикателствата като забавление. Приливът на адреналин, който ще изпитат по време на детския рожден ден в Escape room, в комбинация с вълнението от разрешаване на загадките, несъмнено ще доведе до искрено забавление, шумни възгласи, много смях и радостни емоции.


Дотук изброихме няколко причини, поради които си заслужава да се замислите за детски рожден ден в Стая на загадките. Но има и още една основна - организацията. Да организирате детски рожден ден в повечето случаи е свързано с доста усилия. Но да го организирате в Escape room не би представлявало никаква трудност за вас – просто трябва да се свържете с екипа на посочените координати и да уточните датата на провеждане.
Ние от Hour Escape можем да направим и индивидуална покана под формата на свитък за всяко дете в отбора, за да е всичко наистина специално.


Важно е обаче да уточним, че възрастовият праг в Hour Escape е 10 години. Самите загадки в Стаята са с определена сложност, с която по-малките не биха могли да се справят. Ето защо мислим, че те самите не биха проявили интерес към задачите. Друго важно уточнение е, че в една група могат да участват до 6 деца. В случай че са повече, бихме могли да ги разделим на два или повече отбора и да организираме състезание помежду им.

Докато едната група се забавлява със загадките в стаята, другарчетата им могат да хапнат торта и да поиграят настолни игри в нашата уютна приемна. :)

Да, Стаята не е подходяща за рожден ден на деца под 10 г., но ние сме помислили и за тях. :) Играта, която ще ги очарова и ще ги накара дълго след рождения ден да си спомнят и говорят за него се нарича Лов на съкровища. Тази игра е за деца на възраст 9 - 12 г. включително и в нея наведнъж могат да се включат до 20 деца.


Ако след всичко, което казахме дотук, сме повлияли на решението ви да организирате детски рожден ден при нас, не се колебайте да го направите! Ние от Hour Escape можем да гарантираме едно невероятно преживяване за вашето дете! И да им предложим един незабравим час, изпълнен с много смях, забавление и адреналин.

За да уточним всички подробности около празника на вашето дете, се свържете с нас на 0888 453 930.

Още снимки след игрите в стаята може да видите тук.

4-те най-добри бягства на Хари Худини

4-те най-добри бягства на Хари Худини

Ние от Клопката много обичаме да виждаме хората да побеждават в нашата игра. Има радост, която... [Прочети повече]

7-те типа играчи в Escape room

7-те типа играчи в Escape room

  В повечето случаи хората гледат на Escape room стаите само като на място за... [Прочети повече]

Hour Escape Предизвикателство 6

Hour Escape Предизвикателство 6

Обичате ли загадки? Е, опитайте да решите тази! Гори и Лори изкарали нощ, пълна с... [Прочети повече]

7 (+1 БОНУС) тайни за бизнеса с Ескейп стаи, които никой не би ти казал

7 (+1 БОНУС) тайни за бизнеса с Ескейп стаи, които никой не би ти казал

Ескейп стаите все още се развиват и никой не би могъл да предположи как биха изглеждали след... [Прочети повече]

Hour Escape Предизвикателство 3

Hour Escape Предизвикателство 3

Обичате ли загадки? Е, опитайте да решите тази: В кутия има 50 шоколадови бонбона. 30 от тях... [Прочети повече]

Какво се крие зад приключението Escape room?

Какво се крие зад приключението Escape room?

Макар и отскоро да е по нашите географски ширини, предизвикателството, наречено Escape room може... [Прочети повече]

Подари емоция за Коледа

Подари емоция за Коледа

  Нека тази Коледа бъде различна! Зарадвайте любимите за Вас хора с подарък, който... [Прочети повече]

Мъж влиза с взлом в escape стая, не успява да избяга

Мъж влиза с взлом в escape стая, не успява да избяга

Никой не обича да иска помощ, докато е в Стая на Загадките , особено ако току-що е влязъл с... [Прочети повече]

Как да създадем "Екип-мечта"?

Как да създадем "Екип-мечта"?

Какво би могъл да постигне вашият бизнес, ако имахте „Мечтан екип” от служители?... [Прочети повече]

TBWA превърна препускащ влак в ескейп стая за „Убийство в Ориент Експрес“

TBWA превърна препускащ влак в ескейп стая за „Убийство в Ориент Експрес“

Ще успеете ли да издържите 13-часовото изпитание? Стаите на загадките от време на време биват... [Прочети повече]